Öppen kroki måndagkvällar VT 2018

Från och med måndagen 22 januari 2018, kommer föreningens medlemmar återuppta öppna- ”drop in”-kroki-måndagkvällar på Lindholmens Konstrum. Som vanligt: Tre lektioner, 3 x 45 minuter, kommer vi ha tillgång till professionella  modeller för krokiteckning/-målning, för alla intresserade.

Tider*:  Kvällskrokin startas för terminen måndagen 22 Januari och återkommer på måndagsaftnar fram till 07 Maj 2018 ,  kl 17 30-20 00, med en kvarts kafferast i mitten av kvällen.

Uppehåll*: -OBS: Ingen kurs på Valborgsmässoafton 30 april 2018!

* – Beroende på förändringar i vår omvärld kan vi komma behöva ställa in ytterligare några måndagskvällar, förutom skollovs-veckornas uppehåll. – I så fall återkommer vi med information i god tid om sådana planeringsändringar! – Fast, som ”ergonomisk lösning” på sådana förändringar i Göteborgs kvällskursutbud, hoppas vi hellre om lyhörd samspel aktörerna i mellan i branschen.

– Sista kroki-tillfället för VT ’18 kommer att arrangeras måndagen den 07 maj 2018.

Kostnad per tillfälle är oförändrad under vårtemin 2018:

100:- för icke-medlemmar. Reducerad avgift, 80:- per tillfälle för t. ex. pensionärer, studenter. Och slutligen: 50:- för föreningsmedlemmar. Avgiften betalas på plats.

Arbetsmaterial ingår ej.

– Varmt välkomna!

P1240940

IMG_2361

IMG_2438IMG_1338

 

 

22 reaktioner på ”Öppen kroki måndagkvällar VT 2018

 1. Hej Ann-Charlotte!
  Tack för din fråga.
  Fr. o. m. första september återtar vi öppen-kroki kvällarna. Välkommen tillbaka till oss då, den första ”officiella” höstdagen, alltså måndagen, den 1:a september kl. 17 30!
  – En dag lämplig för ”ny giv” inför en löftesrik höst…?
  /Peter

 2. Hej, undrar bara vad ni kör för kroki, är det främst långa poser (10 min eller mer) eller mycket korta/dynamiska poser?

 3. Hej Ebba,
  Just denna höst, är det jag som ”håller i logistiken” kring ”dropin”-krokin och i den mån jag ”lägger mig i leken” (för det är ju inte ”lärarledd”-kroki det fråga om här…), så brukar det bli en tendens att intervallerna hamnar vanligast mellan ca 2-5 minuter…. – Men majoritetens önskemål är utslagsgivande i det här sammanhanget: Därmed kan det ju bli lite överraskande ”varierande” på olika kvällar anseende ”tid” (- men ej vad det gäller ”rum”!…), beroende vilka besökare vi får just en specifik måndagskväll. (Om du ev. kommer förbi någon av kvällarna har du naturligtvis samma chans/rätt att önska ”lämpliga” längder på kroki-passen….
  /Peter

 4. Hej!

  Vi är en kommunikationsbyrå p sju personer som håller till vid Pustervik. Vi söker inspiration och kreativitet inför den långa vintern och undrar därför om vi är välkomna till er på Öppen Kroki. Vad ska vi i så fall ta med oss? Får vi komma den 2/11?

 5. Ni är varmt välkomna att komma förbi då! – Det är ju öppen kroki: Alla välvilliga samhällsmedborgare med konstnärligt intresse är välsedda deltagare på våra drop-in krokiaftnar!
  Material? Allt som ni kan tänka er kan vara lämpligt i sammanhanget.

 6. Det blir uppehåll enligt den ursprungliga planeringen: ”Från och med måndagen 7 september 2015, kommer föreningens medlemmar återuppta öppna- ”drop in”-kroki-måndagkvällar på Lindholmens Konstrum. Som vanligt: Tre lektioner, 3 x 45 minuter, kommer vi ha tillgång till professionella modeller för krokiteckning/-målning, för alla intresserade.

  Tider: Kvällskrokin startar måndagen 7 september 2015 , kl 17 30-20 00, med en kvarts kafferast i mitten av kvällen. Inga kurser helgdagar/röda dagar höstlovsveckan: vecka 44.

  – Sista kroki-tillfället för HT ’15 kommer att arrangeras måndagen den 14 december.”

 7. Behövs inga föranmälningar: Det är bara att komma förbi, när livslusten så beffaller… – Varmt välkomna!

 8. Hej!
  Vi ska ha en möhippa den 2:e juli och undrar om ni vet någon krokimodell som vi kan anlita och vad det skulle kosta. Vi är många som är konstintresserade.
  /Ellen

 9. Hej Ellen! Tack för ditt brev! Kunde du kontakta oss via föreningens mailadress lindholmenskonstrum@gmail.com och berätta med några ord vilka ni egentligen är o vad mera konkret har ni tänkt på ? – För kommunikationen här är helt offentligt och vem som helst kan läsa dessa rader…

  Bästa hälsningar, Lindholmens Konstrum

 10. Hej!det står att sista krokin är måndag den 1 juni, men det är en onsdag? Är måndagen 30 maj sista tillfället?

 11. Tack för din uppmärksamhet! Det stämmer: Sista krokitillfället äger rum helt riktigt måndagen den 30:e maj.

 12. Ja, om Personen ”Vem-Som-Helst” följer för övrigt föreningens hithörande koder som bl a innebär att Personen i fråga tecknar när Den känner naturlig lust att göra det. – Alltså: Varmt välkommen precis som Du är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s