Nästa vecka börjar några av våra närmast fullbokade akademier! – Välkomna! – Torsdagsakademin håller vi däremot öppen fram till 20:e Februari!

Några viktiga notis här: Det har förekommit att intresserade tryckt på ”olika anmälningsknappar” på Sensus(..?..) hemsida och sitter hemma i tron att de är anmälda till någon av kurserna…

Väl: De som inte har fått någon form av återkoppling, antingen bekräftelsemail eller kallelsebrev vid det här laget, kan vara (nästan) helt säkra på att anmälningen inte har nått ända fram till den önskade adressen.

Men ingen fara skedd: Det är bara ringa eller maila Ann Kristoffersson Utbildningskoordinator Sensus Box 11003.   404 21 Göteborg

direkt tel/mobil 031-70839 81

E-mail:  ann.kristoffersson@sensus.se

växel tel 031-708 39 00 www.sensus.se

Eller helt enkelt kan ni bara komma till Lindholmens Konstrum på tisdagen eller onsdagen 21-22/1  kl. 9 00 och då kan ni bekräfta er anmälning genom att bära en ljuslila mössa neddragen i pannan precis intill linjen där ögonbryn börjar ta över…. – Nja…- Nej!! – Det räcker väl med vanlig vardagsklädsel och att ni förmedlar lågmält muntligt vad ni har på hjärtat. Alltså välkomna igen!

– OBS: Torsdagsakademin håller vi däremot öppen några veckor till med start den 20:e Februari, strax efter sportlovsveckan. – För att balansera vårt något tidiga öppnande av vårterminen: Så där är ni fortfarande välkomna att söka linjen eller tipsa någon vän  i er konstintresserade omgivning! – Och förstås är ni välkomna att fortsätta söka våra kvällskurser med! – Förutom torsdagskvällens akvarellkurs: Den kvällen kommer vi att dedikera till annat. (Återkommer om den saken.)

der kráánen ahjá Lindholmens Konstrum IMG_0078

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s