2 reaktioner på ”(Måndags-)”Family (after Goya)”

  1. Hej Peter

    Kan du skicka mig bilderna från i måndags. Det verkar som om jag inte finns med på mailinglistan för måndagsgruppen eftersom jag har inte fått de bilderna på ett tag. För övrigt uppskattar jag verkligen dina föredrag och dina enorma kunskaper inom konsten. Jag kommer att vara bortrest ett par veckor nu och kommer igen efter höstlovet.

    Med vänlig hälsning, Arnold ________________________________

  2. Hej Arnold! Tack för brev! Svar kommer på ditt vanliga mailadress. Bästa h, Peter H

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s