Eftersom jag leker Byggare Bob i konstskolans ateljé i dessa dagar (nästa vecka öppnas ju portarna..), så först idag lyckades jag cykla förbi Margreth Ströms utställning på Vasagatan 5. Jag är lycklig över att jag fick chansen att se Margreths närkamp med färgens nyans och konsistens, så fint presenterat i galleriets salar.- Hoppas många andra får samma chans till denna poetiska upplevelse!

Vernissage Ström
Nu när jag sitter vid ”hemdatorn” kan jag bifoga de inspirerande bilderna på vernissagekortet i stället för ”halvmesyrer” som bilden i natt via ateljéns dator…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s