Den gamla och något luggslitna reklamklischén, ”Even better!”, kommer fortfarande till heders ibland! Trots att vi lever i ”den permanenta uppdateringen”, alltså utan tvekan alltid i den ”senaste & hetaste” som vi någonsin kan tänka oss.

den nya Lindholmens Konstskola
7 stora fönster som ögon på 198m2 rum, på den så kallade Träverkstaden, på Bror Nilssons gata 16, vid varvet och Götaälven , direkt mitt i mot Älvsnabbens/Älvsnabbarens tilläggsplats på andra sidan gångbron.DSC01479Pentry-delen av det andra rummet av den nya ateljén.DSC01483Tredje rummet: ”Mecca”… Eller snarare ”Shangri-La” alt.: ”Trala-la”?…DSC01513Av senaste veckans frukter. Närkamp med oljan via hårdkrockande komplementärfärger som den tuffa orange/blå (lila/gul-släcken är betydligt snällare/lättare?…)

DSC01518

DSC01520

DSC01521

DSC01525

DSC01524

DSC01527DSC01530Pinsamnt nog: Resten av bilderna är kvar i min nya tjusifaxiga iphone (än vet ej hur man flyttar bilderna därifrån… – Men apparaten är blank och fin ( framför allt tung med törstig?! batteri… Alltså än är den endast en helspännande skönhet… – s.k. accessoire?..) Med andra ord: Forts. kommer.

2 reaktioner på ”Den gamla och något luggslitna reklamklischén, ”Even better!”, kommer fortfarande till heders ibland! Trots att vi lever i ”den permanenta uppdateringen”, alltså utan tvekan alltid i den ”senaste & hetaste” som vi någonsin kan tänka oss.

  1. – Tack!
    – Ja! – Det är kul att få bli ”chockad” (- rent av: nästan ”knockad”..) av ”ovanliga inslag i vardagslunken” då o då i alla fall…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s